Kasaška rejska zveza Slovenije

Obvestila organov KCS

Moderatorji: Helena, Admin KCS

Odgovori
Admin KCS
Administrator foruma
Prispevkov: 745
Pridružen: 04 Jan Če, 2007 12:19

Kasaška rejska zveza Slovenije

Odgovor Napisal/-a Admin KCS » 23 Mar Po, 2015 11:41

IMAMO NOVO, ZDRUŽENO REJSKO ORGANIZACIJO

Drage prijateljice, spoštovani prijatelji kasaškega športa!

Petek 20. marec 2015 bo za vedno zapisan v slovensko kasaško zgodovino kot eden izmed najpomembnejših mejnikov. Končno smo namreč ustanovili dolgo pričakovano Kasaško rejsko zvezo Slovenije, ki pod eno streho združuje vse kasaške rejce ter vse kasaške pasme konj pri nas.

Ob tej priložnosti bi rad čestital vsem vam, ki se še vedno trudite, da reja kasaških konj v Sloveniji še živi. Vsem, ki skrbite, da se nam za nadaljevanje tradicije ljutomerskega kasača kot pomembne kulturne in športne dediščine ni treba bati. Nenazadnje pa tudi vsem, zaradi katerih lahko vstopimo v plemenilno in tekmovalno sezono 2015 polni samozavesti ter optimizma, združeni v novi rejski organizaciji.

Vodstvu KRZS - predsednici mag. Mojci Nuhol, skupaj z upravnim odborom in strokovnim svetom - želim modrih odločitev in srečne roke pri upravljanju tako pomembnega gradnika kasaške zgodbe, kot je krovna rejska organizacija. Obenem vam obljubljam polno podporo, tako finančno, organizacijsko kot moralno pri vzpostavljanju ter vodenju nove rejske politike. Verjamem, da boste s svojimi odločitvami sprožili pozitivne premike, ki bodo privabili nove rejce, preostalim pa vlili upanja in optimizma za prihodnost, ki se bo odrazil skozi povečano število rojenih žrebet ter dvig tekmovalne kvalitete na naših hipodromih.

Vsem skupaj vam želim uspešno sezono 2015.

dr. Marjan Sedej,
predsednik KCS
Admin KZS

Odgovori