Spremembe lastništva - obvezno javiti na VF

Obvestila organov KCS

Moderatorji: Helena, Admin KCS

Odgovori
Admin KCS
Administrator foruma
Prispevkov: 745
Pridružen: 04 Jan Če, 2007 12:19

Spremembe lastništva - obvezno javiti na VF

Odgovor Napisal/-a Admin KCS » 25 Maj Po, 2015 11:45

Obveščamo in opozarjamo vse lastnike, da je potrebno vse spremembe lastništva konj v 30 dneh javiti tudi na Veterinarsko fakulteto.

To je možno storiti s posebnim obrazucem, objavljenim na njihovi spletni strani ali pa da vam po prijavi spremembe na Kasaški centrali z naše strani pošljemo potrdilo o lastništvu, ki ga pošljete na Veterinarsko fakulteto in na podlagi katerega vam vpišejo spremembo v identifikacijski dokument konja.

Kasaška centrala ne more spreminjati in vpisovati podatkov v ID, zato morate poskrbeti, da se vsak prepis oz. sprememba vnese v ID na Veterinarski fakulteti v 30 dneh od dneva spremembe.

Na kasaških dirkah v Ljutomeru je bila prisotna inšpektorica, ki je za tovrstne nepravilnosti izdajala opomine, v bodoče pa vas lahko doleti tudi kazen in prepoved nastopa, zato naprošamo vse lastnike, da uredijo dokumente za svoje konje.
Admin KZS

Admin KCS
Administrator foruma
Prispevkov: 745
Pridružen: 04 Jan Če, 2007 12:19

Re: Spremembe lastništva - obvezno javiti na VF

Odgovor Napisal/-a Admin KCS » 17 Jun Sr, 2015 15:38

Ponovno opozarjamo vse lastnike, še posebej lastnike francoskih kobil, ki so bili na prejšnjih ljutomerskih dirkah pod drobnogledom glede vpisanih lastništev v ID, da do nedelje dokumentacijo ustrezno uredijo!
Inšpektor lahko ob nepravilnostih konju prepove nastop.
Admin KZS

Odgovori