Odstop predsednik Strokovnega odbora

Vas kaj teži ???????

Moderator: Admin KCS

Odgovori
Aleš
nedokazani talent
Prispevkov: 87
Pridružen: 14 Feb Sr, 2007 16:43

Odstop predsednik Strokovnega odbora

Odgovor Napisal/-a Aleš » 27 Sep Po, 2010 12:47

Člane Zveze društev kasaške centrale Slovenije obveščam, da bom takoj po zaključku letošnje kasaške sezone v Sloveniji odstopil z mesta predsednika Strokovnega odbora ZDKCS.
Funkcijo sem, po odstopu prejšnje predsednice SO, prevzel konec leta 2007 na prošnjo takratnega Upravnega odbora ZDKCS.
Razlog za odstop je nepoštovanje dogovorjenih rokov in določil s strani klubov. Ob pričetku sezone smo se s predstavniki klubov (velika večina je bila prisotna na sestanku) dogovorili glede rokov za oddajo propozicij in razpisnih pogojev za posamezne tekmovalne dni. Žal se je kmalu izkazalo, da dogovorjenega ne upošteva praktično nihče. Večina klubov propozicije sestavlja izven dogovorjenih okvirov oziroma išče izgovore v tistem, česar ni izrecno zapisano, pa je bilo vsakemu jasno. Če so se klubi ob pričetku sezone vsaj približno držali dogovorjenih rokov za oddajo propozicij, jih sedaj redno oddajajo tik pred rokom za prijave.
Moje videnje recimo temu razvoja kasaštva pri nas ne vključuje sistema, v katerem kljub dogovorjenemu vsak dela kar in kadar želi.
Na tak način nimam več ne želje še manj pa volje delati, tako da se bom po koncu sezone s te funkcije (in s tem seveda tudi funkcije člana UO) umaknil.

Lep pozdrav,
Aleš Pavšič

Odgovori