Predsednik si je olajšal dušo

Vas kaj teži ???????

Moderator: Admin KCS

Odgovori
french lover
nedokazani talent
Prispevkov: 61
Pridružen: 29 Jan Sr, 2014 20:12

Predsednik si je olajšal dušo

Odgovor Napisal/-a french lover » 14 Jul To, 2015 14:01

Dragi predsednik Kasaškega kluba Ljutomer, spoštovani mag. Janko Slavič

Na lanski Akademiji je bil moj nagovor povabljenim apel k enotnosti, strpnosti in sodelovanju. Je bil poziv k gradnji skupnega sobivanja in enotnosti, je bil prošnja k medsebojnemu spoštovanju, poštenju in odkritosti.
Zakaj Ti pišem to pismo prav s tem uvodom? Zato, ker sem do sedaj vseskozi deloval in bil prepričan, da je med nami vsemi, zlasti pa med mojimi najtesnejšimi sodelavci, v katere po članstvu v UO Kasaške centrale sodiš tudi Ti, pristna želja po skupnem dobrem in poštena volja po tem, da želimo, hočemo in moramo delati skupaj. Da se ne delimo več na naše in vaše, na prave in bolj prave, na lepe in bolj lepe. Da je, vsaj meni, enotnost skupnega dela in odkritega sodelovanja za uresničitev skupne vizije slovenskega kasaštva naloga, obveznost in odgovornost številka ena.
To, kar si napisal v uvodniku zadnjega biltena (citiram)
»ker tistih pet francoskih repov, ki se med sabo podi po dirkališču, ne bo dalo napredka za vzpon reje kasaških konj in kasaškega športa na Slovenskem«
ni niti spodobno, niti pošteno, še manj pa v duhu medsebojnega zaupanja in sodelovanja. Če si hotel biti duhovit, potem Ti z žalostjo lahko rečem, da Ti to, žal, ni uspelo. Za mene osebno, ker sem bil so-kreator tega projekta, so Tvoje zapisane besede izjemno žaljive in osebno ponižujoče! Nevredne predsednika najstarejšega in najuspešnejšega slovenskega kluba.
Če sem se resnično za kaj trudil, si prizadeval in aktivno delal, sem se trudil za enotnost organizacije, za medsebojno zaupanje in sodelovanje. In resnično sem želel ustvariti družino prijateljev, kjer ni pomembno iz katerega konca Slovenije prihajaš ali kakšen rep podiš po dirkališču, ob neizmernem spoštovanju tradicije in zgodovine ljutomerskega kasača.
Dragi Janko! Za razliko od nekaterih, sam ne bolujem niti za funkcije, niti za čast. Kasaški konji so tekmovali pred mojim predsednikovanjem in bodo tudi po njem, sam pa funkcijo predsednika jemljem predvsem kot izjemno odgovornost in služenje za dobrobit celotne slovenske kasaške družine. Takih pritlehnih misli, zapisov in laži, pa mi ni potrebno niti, da jih berem, še manj, da jih poskušam razumeti.
Ne razumem jih namreč, niti jih ne sprejemam.
Vsem članom UO KK Ljutomer, ki tako enotno sprejemate sklepe, spreminjate pravila, koledarje, urnike ali propozicije, pa sporočam: izvolite in si določite novega predsednika. Ne želim več sodelovati v družini, kjer vlada zahrbtnost in laž.

S spoštovanjem
Predsednik KCS
Dr. Marjan Sedej

p.s. ker so bile Tvoje besede zapisane javno (saj je bilten javna listina), je tudi moje pismo javno.

V Ljubljani, 14. 7. 2015

french lover
nedokazani talent
Prispevkov: 61
Pridružen: 29 Jan Sr, 2014 20:12

Re: Predsednik si je olajšal dušo

Odgovor Napisal/-a french lover » 14 Jul To, 2015 14:02

Pa še kako prav ima!

Odgovori