KASAŠKA AKADEMIJA OB 130 LETNICI KLUBA ZA KONJSKI ŠPORT ŠENTJERNEJ

Saj človek težko verjame, da je kaj takega možno. Pa vendarle.

Moderator: Admin KCS

Odgovori
ani
nedokazani talent
Prispevkov: 64
Pridružen: 08 Jul Ne, 2007 10:18

KASAŠKA AKADEMIJA OB 130 LETNICI KLUBA ZA KONJSKI ŠPORT ŠENTJERNEJ

Odgovor Napisal/-a ani » 23 Dec Sr, 2015 12:29

Dragi Šentjernejčani,

moja čast in dolžnost je, da vam kot predsednica rejske organizacije izrečem pohvalo za prečudovito prireditev slavnostne akademije ob 130 letnici kasaškega športa v Šentjerneju. V prekrasnem ambientu kulturnega doma v Šentjerneju smo po rdeči preprogi prišli na prireditev, ki je presegla vsa pričakovanja. Šentjernejčani so nas pričakali s slikami iz bližnje in malo bolj oddaljene zgodovine kasaškega športa v Šentjerneju in soustvarjalcev le-te . Na vseh njihovih prireditvah iz preteklosti smo lahko z občudovanjem in zavidanjem opazili veliko publiko v ozadju. Program je bil poln domoljubja ( pevci Šentjernejskega okteta, folklorne skupine otrok, pevec Rafko Irgolič) in čustev do vseh , ki so dobili priznanja ob tej obletnici. Težko bi rekla kaj je bilo najlepše, ali folklorne skupine otrok, ubrano petje, prekrasne slike uspehov Šenjernejčanov in njihovih čudovitih konj? Mislim , da je bila najlepša podelitev priznanj novim voznikom, ki so se pojavili v zadnjem desetletju. Vsak naš klub jim lahko zavida, pa še kdo izven naše domovine. Ti mladi so dokaz, da ima ta šport v Šentjerneju zavidljivo prihodnost.
Po uradnem delu se je začelo druženje ob bogati ponudbi hrane in dobri kapljici. Vsi smo dobili občutek domačnosti, ki ga lahko pričarajo le iskreni ljudje z visoko srčno kulturo.
Dragi Šentjernejčani! Hvala za vaš trud, ki ga vlagate v konjski šport, hvala da ste nas povabili, da obletnico preživimo v vaši družbi. Od vas smo odšli bogatejši kot pa smo prišli k vam.

mag. Mojca Nushol, predsednica KRZS

Gringo
šampion odprte dirke
Prispevkov: 221
Pridružen: 06 Feb So, 2010 19:57

Re: KASAŠKA AKADEMIJA OB 130 LETNICI KLUBA ZA KONJSKI ŠPORT ŠENTJERNEJ

Odgovor Napisal/-a Gringo » 26 Dec So, 2015 16:57

Ga. Mojca Nushol hvala Vam, ker ste nas obiskali na naši obletnici. Iskreno smo počaščeni za ta prečudovit zapis. Želimo si, da se čim večkrat tako poveselimo in skupaj čuvamo ta šport, ga vzgajamo in predvsem držimo skupaj.

Klub za konjski šport Šentjernej

Odgovori