Velik ogled kasaških dirk v Stožicah

Kaj lahko vidimo, slišimo in beremo o kasačih v medijih!

Moderator: Admin KCS

Odgovori
Admin KCS
Administrator foruma
Prispevkov: 745
Pridružen: 04 Jan Če, 2007 12:19

Velik ogled kasaških dirk v Stožicah

Odgovor Napisal/-a Admin KCS » 27 Maj Pe, 2016 08:27

Po izredno uspešnem tekmovalnem vikendu – tekmah za pokal mesta Ljubljana v Stožicah je prav, da se ozremo tudi k statistiki ogledov kasaških tekmovanj v živo na internetu.

Pretekli vikend je bil najuspešnejši po številu ogledov tekem na internetu, saj si je prvič tekmovanja ogledalo več kot 2000 gledalcec. Vsega skupaj je bilo opravljenih skoraj 3.000 ogledov natančno število posameznikov pa znaša 2.188. Skupaj so si ogledali za 15.000 minut programa, povprečna dolžina ogleda pa znaša 5 minut in 46 sekund.

Tekmovanja si je ogledalo največ slovenskih gledalcev (83,5%), sledijo Srbski in Hrvaški ljubitelji kasaštva. Na četrtem mestu po številu ogledov so Američani, sledijo jim Švedi, Nemci, Mehičani in Francozi.

Tri četrtine gledalcev je program spremljalo s pomočjo osebnega računalnika, 20% preko mobilnega telefona, 2% s pomočjo tabličnega računalnika, 0,5% gledalcev pa je tekme spremljalo na na internet priključenega sodobnega televizorja.

Vsem ljubiteljem kasaštva želimo obilo užitkov ob spremljanju prenosov kasaških tekem (v živo si jih lahko ogledate s pomočjo mobilnega telefona tudi med samimi prireditvami)...

Ekipa Tele Ho

Urban Simčič
Admin KZS

Odgovori