Naj razume kdor more!

Kaj lahko vidimo, slišimo in beremo o kasačih v medijih!

Moderator: Admin KCS

Odgovori
Mitja Kos
golaž dirkač
Prispevkov: 26
Pridružen: 27 Sep Če, 2007 07:48

Naj razume kdor more!

Odgovor Napisal/-a Mitja Kos » 25 Jan Pe, 2019 20:13

Zapisnik ČR z dne, 11.1.2019
zveza0001.jpg
zveza0001.jpg (89.79 KiB) Pogledano 8260 krat
Zapisnik in sklep UO KZS z dne, 18.1.2019
zveza0002.jpg
zveza0002.jpg (102.49 KiB) Pogledano 8260 krat
Prosim pristojne, da objavijo še dopis, ki je prišel na KZS iz tujine v času predsednikovanja g. Puriča in ni bil nikoli javno objavljen.

vito
nedokazani talent
Prispevkov: 35
Pridružen: 25 Jun Sr, 2008 11:11

Re: Naj razume kdor more!

Odgovor Napisal/-a vito » 01 Feb Pe, 2019 02:06

Mitja,

tudi če laž poveš tisočkrat, zaradi tega ne postane resnica. In tudi če želiš s ponavljanjem istega pri ljudeh doseči, da začnejo verjeti, ne pomeni, da je zato kaj bolj resnično.

Dolgo se že upiram temu, da bi se spustil na tvoj nivo in prek »forumske« debate širil negativizem, čeprav me je mnogo ljudi prepričevalo, da je to
edini način, da te ustavim. Tudi sedaj se ne mislim spuščati tako nizko, pa vendar si bom drznil izpostaviti nekaj stvari, ki jih ti vehementno »pozabljaš«, medtem ko z vsemi topovi javno udrihaš in žališ, svoja dejanja pa še krepiš s fiktivnimi dokazi.

Kar se tiče častnega razsodišča, bom stvari urejal tako, kot se v civilizirani družbi urejajo – po uradni poti, in ne po tvoje – prek foruma. Omenim lahko zgolj to, da je častno razsodišče le prepisalo tvoje trditve, ki si jih očitno dovolj dolgo ponavljal, da so jih sprejeli za resnične. Pri tem sam nisem bil nikoli povabljen, da podam izjavo, da sem zaslišan ali da na kakršen koli način predstavim svojo plat, za katero imam vse argumente in dokaze.
Nikoli tudi nisem bil v nobenem postopku, niti za to nikoli ni bilo nikakršne pravne podlage, ne glede na to, kako in koliko časa si se trudil, da bi to spremenil.

Kar se tiče zloglasnega primera, ki mi ves čas »mečeš pred nos«. Sam pri tem primeru nisem sodeloval – izločil sem se in zato niti slučajno ne morem
biti odgovoren za njegov razplet. Še več, če bi želel vplivati na postopek, bi prekršil izločitev in s tem dejansko kršil akte KZS. Čeprav to dejstvo izpuščaš, verjamem, da zanj veš, ker ga ni težko preveriti, konec koncev pa so tudi tvoji cehovski kolegi delali na tem primeru in so vedeli, da sem
izločen.

Lahko bi šel po vrsti in argumentirano zavračal še kakšne tvoje žalitve in žaljive obdolžitve, pa se mi zdi, da si tega niti ne zaslužiš. Oba veva, da sva midva zaključila že po tvojih dejanjih na sodniškem stolpu in čas bi bil, da malce obrzdaš svoje sovraštvo.

Glede vseh dejanj, ki sem jih v življenju storil, še posebej z delom na in za KZS, imam čisto vest in mirno spim. Želim pa tudi tebi, da malce umiriš
svoj negativizem in nestrpnost, ki veje iz tvojih objav na forumu.

Zadnjič ti osebno odgovarjam, če pa boš s svojimi napadi na osebni ravni nadaljeval, pa bom pretehtal tudi druge možnosti.

Lep pozdrav,
Vito

stefanija
golaž dirkač
Prispevkov: 3
Pridružen: 25 Jan Pe, 2019 10:27

Re: Naj razume kdor more!

Odgovor Napisal/-a stefanija » 02 Feb So, 2019 17:25

:!:

Mitja Kos
golaž dirkač
Prispevkov: 26
Pridružen: 27 Sep Če, 2007 07:48

Re: Naj razume kdor more!

Odgovor Napisal/-a Mitja Kos » 04 Feb Po, 2019 09:14

Vito,

V tvojem dopisu je navedenih kar nekaj laži, zavajanja, ...
In ravno zaradi takšnih in drugačnih navedb nam tistim, ki imamo čisto vest ostane le še FORUM, kje pa se za razliko od večine za svojimi dokazi, mnenji, opozorili, .... podpišemo s polnim imenom in priimkom.
Nikoli ne pišem laži, kar dokazujem z javno dostopnimi podatki-zapisi. Res pa je, da mnoge boli, ker pišem resnico in veseli me, da nisem edini.
Zapisnik Častnega razsodišča (ČR) in sklepi v njem so takšni kakršni pač so. Vem pa, da nekaterim sprejeti sklepi ne ustrezajo. Me pa res zanima kje, komu in koliko krat sem ponavljal moje trditve, da jih je za "svete" vzelo celo ČR.
Mnogi so me že spraševali, če je res, da so zaradi "pritiskov" nekateri člani ČR ponudili svoj odstop. Sam tega ne vem in me ne zanima. Bo pa to itak pokazal čas.
Glede po tvojem "zloglasnega primera" o tem obstajajo pisna dokazila saj je o nerešenih zadeva Komisije za pritožbe (KP) oziroma Disciplinske komisije (DK) na svojih sejah razpravljal UO KZS (vir: zapisniki UO KZS). Zanimivo pa je, da se nisi izloči v ekspresno rešenem primeru najožjega sorodnika tega tvojega prijatelja. Ne vem pa, kdo od mojih cehovskih kolegov naj bi delal na tem primeru in me niti ne zanima.
Sam nikogar ne žalim in obtožujem, prav nasprotno.
Kar se tiče mojih dejanj na sodniškem stolpu spim čisto mirno. Ne rečem, da nisem naredil kdaj kakšne napake, še več, za razliko od mnogih sem svoje, svojo napako priznal.
Kar se pa tiče "tvojega primera" , ti je predsednik ZSKS na dodatnem izobraževanju 9.4.2018 do podrobnosti razložil. Kakšna je bila tvoja komunikacija z njim pa so lahko videli in slišali vsi prisotni. Rezultat vsega je bilo prekinjeno izobraževanje, ki se je nato nadaljevalo na mojo pregovarjanje predsednika ZSKS g. Slavka Petovarja.
Zanimivo pa je, da sodnikom nisi očital sojenja 25.6.2017, 1. dirka. Saj res, takrat Mitja Kos ni sodil in sojenje je bilo brez napak.
Vso moje delo za KZS, ZSKS (razen sojenja) je bilo opravljeno v celoti brezplačno. Mnoge ure in ure dela so mi v ponos, ker so bili tudi rezultati. Še več, del sredstev sem ZSKS doniral sam, da smo lažje in hitreje prišli do prepotrebne opreme (vse to lahko potrdi predsednik ZSKS). Zato mi tudi nikoli ni bilo potrebno plačevati dohodnine za nazaj.
Kontakte so z mano na njihovo željo v zadnjem letu vzpostavili mnogi tuji stanovski kolegi - sodniki (Nizozemska, Srbija, ..) s katerimi se pogovarjamo o mnogih težkih primerih. Le tako se lahko nekaj naučiš.

In še za konec, na FORUMU ne širim negativizma, nestrpnosti, ..... in za razliko od nekaterim sem MIREN in nimam nobenega razloga , da ne bi bil.
Moje pisanje je le opozorili pristojnim in da mi nikoli nihče ne bo mogel očitati, da nisem opozoril na napake.
Pa lep in miren teden vsem!

KER MI NI VSEENO KAM KASAMO!

P.S.
Vsi ki me kličete, da je zadnji čas, da se vrnem na sodniški stolp, vsem vam podajam vedno enak odgovor in od tega ne bom odstopil!

trans
nedokazani talent
Prispevkov: 46
Pridružen: 22 Okt Sr, 2008 12:34

Re: Naj razume kdor more!

Odgovor Napisal/-a trans » 04 Feb Po, 2019 16:54

Pa saj niste normalni :D :D , dokaz ko ima človek preveč časa v življenju.

lp Milan

Odgovori