KAM KASAMO - Zapisnik UO

Kaj lahko vidimo, slišimo in beremo o kasačih v medijih!

Moderator: Admin KCS

Odgovori
Boris Slavič
golaž dirkač
Prispevkov: 7
Pridružen: 13 Nov To, 2018 11:12

KAM KASAMO - Zapisnik UO

Odgovor Napisal/-a Boris Slavič » 14 Mar Če, 2019 19:01

Spoštovana magister Janko in direktor Viki!

Prebral sem zapisnik UO z dne 8. 3. 2016, še posebej podrobno sklep 163 in vaju sprašujem, ali vama kot predsednikoma klubov, res ni nič nerodno, da pred svojimi člani klubov kaj takega izrekata? Kje najdeta opravičilo za svoje neznanje? Kje najdeta opravičilo za vajino vstrajno prizadevanje, da se prikrijejo nepravilnosti v KZS? Ali vama spoštovanje pravnega reda R. Slovenije, spoštovanje Statuta KZS, spoštovanja PKD, spoštovanje mednarodne pogodbe med LeTROT in KZS ter spoštovanje pravice do javnosti, res nič ne pomenijo in to kot predsednikoma klubov? Ponovno vaju sprašujem kje živimo?

Lep pozdrav,
Boris Slavič Ljubljana, 24. 3. 2016

V vednost članom UO
klubom
objava na Forumu

trans
nedokazani talent
Prispevkov: 46
Pridružen: 22 Okt Sr, 2008 12:34

Re: KAM KASAMO - Zapisnik UO

Odgovor Napisal/-a trans » 15 Mar Pe, 2019 11:59

Spoštovani gospod Boris Slavič,
jaz vas popolnoma razumem da ste stari 80 let ,da ste v pokoju, da imate časa na pretek, ampak zadnje dni -tedne-mesece ko odpiram ta forum drugo več ne vidim kot vaše pisanje pisem in dobesedno nakladanje. Ne razumem vas , da se še vam sploh da pisat glede na to da vam nihče nič ne odpiše in komentira.
Razumljivo mi je, da bi si radi dali duška in se izpovedali, ampak po moji logiki bi bilo boljše če bi kontaktirali te ˝napadene ˝ osebe po telefonu ali pa jim osebno povedali v obraz, kajti dvomim da ima gospod direktor Viki čas vam odgovarjati na te POSTE in tudi gospod magister Janko dvomim da mu je pri teh letih da bi sedel za računalnikom in gledal forum in čakal vaše POSTE, da bi na njih odgovarjal.
Čudno mi je tudi, da ste se naenkrat sedaj odločili pisati ta pisma, glede na to da ta FORUM obstaja že leta in leta. Mogoče pa so vam za to povedali vaši ˝strici iz ozadja˝, kateri vam narekujejo kako in kaj je treba provocirat ljudi kateri vsako leto naredijo toliko in toliko kasaških dirk.
Glede na to, da sem vam eden od redkih odgovoril na POST, vam sporočam da tudi zadnjič in da tudi ne bom več prebiral vaših dolgočasnih pravljic.
:mrgreen: :mrgreen:

lp Milan

Boris Slavič
golaž dirkač
Prispevkov: 7
Pridružen: 13 Nov To, 2018 11:12

Re: KAM KASAMO - Zapisnik UO

Odgovor Napisal/-a Boris Slavič » 16 Mar So, 2019 21:41

Spoštovani gospod Neimenovani Milan! Napisali ste zelo lepo pravljico, namesto, da bi dali konkretne odgovore. V vaši pravljici je dovoljeno odgovornim ljudem, članom UO KZS, da kršijo pravni red R. Slovenije, da kršijo Statut KZS, da kršijo PKD KZS, da kršijo mednarodno pogodbo ter pravico do
javnosti. Zato ne mislim odnehati in zahtevati pravic tako preko Foruma kot tudi drugje. Zakaj vsi kršitelji molčijo ali molčite? Zakaj nihče temu ne ugovarja in to pismeno?
Ne filozofirajte, bodite konkretni, če želite, da probleme rešimo. Ste mogoče politik?
Vsak tisti, ki se skriva, ki se ne upa podpisati s polnim imenom in priimkom, v tem športu nima kaj iskati!
Lep pozdrav,
Boris Slavič

Odgovori