Vzajemna

Odgovori
Admin KCS
Administrator foruma
Prispevkov: 745
Pridružen: 04 Jan Če, 2007 12:19

Vzajemna

Odgovor Napisal/-a Admin KCS » 07 Jul Sr, 2010 11:14

Na prošnjo Kmetijsko gozdarske zbornice Slovenije, ki je eden od pokroviteljev ZDKCS, objavljamo spodnji dopis:


Spoštovane članice in člani Kmetijsko gozdarske zbornice Slovenije!
Mnogo vas je dopolnilno zdravstveno zavarovanih pri Vzajemni zdravstveni zavarovalnici. V primeru, da ste eden izmed njih in tako z vašim prispevkom omogočate delo te ustanove, se na vas obračam s prošnjo za podporo pri zastopanju vaših interesov na 17. skupščini zavarovalnice, ki bo potekala 26. julija 2010. Na njej se bo odločalo o nadaljnjih aktivnostih in delu te ustanove.

S tem namenom smo na KGZS pripravili, v skladu s 310. členom Zakona o gospodarskih družbah in statutom Vzajemna zdravstvene zavarovalnice, pooblastilo za glasovanje na skupščini. Z izpolnitvijo, podpisom in vrnitvijo pooblastila do 15. julija 2010 na naslov Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije, Celovška 135, 1000 Ljubljana, mi boste kot vašemu pooblaščencu omogočili prisotnost in sodelovanje na skupščini.

Pooblastilo najdete na spletni strani www.kgzs.si in na izpostavah Kmetijsko gozdarskih zavodov, lahko pa vam ga na vašo željo posredujemo po pošti, s klicem na telefonsko številko 01 51 36 706 (Klara).
Vzajemna zdravstvena zavarovalnica poleg dodatnega zdravstvenega zavarovanja doma in v tujini ter zavarovanja mladih, omogoča še vrsto zanimivih in ugodnih zavarovanj za člane KGZS. Zato menim, da je nujno uveljavljati pravico članov KGZS do upravljanja te zavarovalnice. To pa lahko dosežemo z dobrim sodelovanjem.

Spoštovane članice in člani Kmetijsko gozdarske zbornice Slovenije, kot pooblaščenec vam jamčim, da bom na skupščini glasoval po navodilih in volji, ki jo boste izrazili s pooblastilom.

Hvala za vašo podporo.

Ciril Smrkolj, predsednik


Pooblastilo: http://www.kgzs.si/Portals/0/Pooblastil ... ritjem.pdf

Navodilo za izpolnjevanje pooblastila: http://www.kgzs.si/Portals/0/Navodila%2 ... evanje.doc
Admin KZS

Odgovori