NAPAČNA ODLOČITEV

Napovedi in komentarji posameznih tekmovalnih dni

Moderator: Admin KCS

Odgovori
Tina
nedokazani talent
Prispevkov: 31
Pridružen: 14 Jun Če, 2007 12:36

NAPAČNA ODLOČITEV

Odgovor Napisal/-a Tina » 25 Sep Če, 2014 22:47

Spoštovani sodniki!

Kot sem vas lepo prosil, da pokličete vse vpletene na razgovor glede izsiljevanja pozicij vas še enkrat prosim za pregled posnetka dirke. Že drugič letos je Arrived Dream bil brez lepe uvrstitve zaradi napak sovoznikov, čemur je sledila še bolj napačna sodniška odločitev.

Žal mi je da do tega prihaja saj se ob vsaki napaki vedno vprašam a rabim ponovni zdravniški pregled očes (opravljen pred nedavnim in je po mneju zdravnikov odličen) ali pa imam spomin glede prostora in gibanja kot ribe (bojda so lahko v zelo majhnih akvarijih ker si ne spomnijo sekunde nazaj kje so bile in kaj so počele).

Na priložini sliki prosim vsakega, ki bo pogledal oz. prebral to zadevo da stokrat pogleda položaj koles vseh vpletenih ( Wise Man - Arrived Dream obkroženo z zeleno, Lucky Boy - Lenny Joe obkrožen z rdečo) kot tudi položaj glave Lenny Joe-a. Mislim da bi moral biti hudirjevo slep, da ne bi videl, da je brat Jože naredil napako in zapeljal pod Lucky Boy-a, slednji je zaradi tega porinil moj sulky v levo, da je moj konj dobil nogo pod desno kolo mojega sulky-a. Ko je Mario potegnil Lucky Boy-a močno desno je za sabo potegnil tudi moj sulky čemur je sledila reakcija mojega konja v galopu, da je pričel teči v desno torej pod Lucky Boya in pozneje še pod Lenny Joe-a. Položaj mojega kolesa na sliki je lepo zraven kolesa Wise Mana, kar je daleč od prepričanja sodnikov, da se nisem držal izključno ene linije.

Prva odločitev sodnikov je bila, da sem jaz namerno zapeljal pod oba konja, ki sta bila zunaj mene. Šele po prepričevanju na tribuni so stežka delno sprejeli mojo zgodbo zgolj zaradi sitega volka in koze cele.

Ker cenim vsakega sodnika, ki sprejema težke odločitve si želim, da sodniki zopet dobite avtoriteto in spoštovanje nas voznikov ZATO VAS PROSIM, DA KADAR POSNETEK NE POKAŽE VSEGA, VEDNO POKLIČITE NA RAZGOVOR VSE VPLETENE IN ŠELE POTEM SKLEPAJTE ODLOČITVE.

Pravilna odločitev bi glede na napačno štartno pozicijo Lenny Joe-a (po pravilniku mu je pripadala pozicija 5 in 6 v drugi vrsti, štartal pa je iz pozicije 4 druga vrsta in nadaljeval še bolj levo) bila diskvalifikacija ne glede na nesrečo. Zaradi povzročitve nesreče pa seveda še denarna kazen in prepoved vožnje. Tudi najboljši delajo napake. Smešno je tudi to da marsikateri sodnik v nedeljo ni bil prepričan v štartni red ko druga vrsta ni polna kot tudi oba sovoznika, ki sta bila vpletena v nesrečo.
Lep pozdrav
Janko Sagaj
Priponke
Kamnica.jpg
Kamnica.jpg (252.22 KiB) Pogledano 2382 krat

Odgovori