Drugi rok - nakup konj v Franciji

DRUGI ROK ZA PRIJAVO ZA NAKUP FRANCOSKIH KOBIL

Za nakup kobil v Franciji, ki bo potekal od 1. junija dalje, je rok za prijavo do konca tega tedna.

Pogoji so isti kot lani - cena za kobilo, ki jo plača kupec je 5.500 EUR. Vsak, ki se prijavi, mora položiti 500 EUR, ki pa se odštejejo od cene kobile v primeru nakupa, oziroma v primeru, da ne dobi izbrane kobile, vrnejo.

Vsi zainteresirani se prosim javite na KCS mail: info@zveza-kasaska-centrala.si

Splošni razpis:

V letošnjem letu je LeTrot uvedel nekaj sprememb glede organiziranega nakupa francoskih kobil. Nakup ne bo več organiziran za vsako državo posebej, temveč skupno, kar pomeni, da se bo v krajšem času dalo videti več konj. Nakup bo trajal med 3 in 5 dni. V letu 2015 bodo izvedeni štirje organizirani cikli nakupov in sicer:

1. prodaja od 20. aprila 2015 – ponujene bodo kobile stare med 4 in 7 let, za ceno 4.000 EUR, h kateri LeTrot prispeva 1.500 EUR,
  2. prodaja od 1. junija 2015 – ponujene bodo kobile stare 3 leta, za ceno 7.000 EUR, h kateri LeTrot prispeva 1.500 EUR,
  3. prodaja od 14. septembra 2015 – ponujene bodo kobile stare med 4 in 7 let, za ceno 4.000 EUR, h kateri LeTrot prispeva 1.500 EUR,
  4. prodaja od 7. decembra 2015 – ponujene bodo kobile stare med 4 in 7 let, za ceno 4.000 EUR, h kateri LeTrot prispeva 1.500 EUR,

Zainteresirani kupci morajo izpolniti obrazec (dostopen na KCS) in položiti 500 EUR predujma na račun LeTrota, ki se bo ob morebitnem nakupu vštet k ceni kobile, v primeru, da kupcu žreb ni namenil želene kobile, pa bo vrnjen.

Maksimalno število kupcev pri enem nakupu bo 20. Ker je število mest omejeno, bodo kupci izbrani po vrstnem redu.

Zadnji dan prodaj bodo kupci izpolnili obrazec s svojo izbiro, kot je bila praksa že do sedaj. Če želi kupec več konj, mora izpolniti več obrazcev.

Roki za prijave:

1. prodaja: 14. februar 2015
  2. prodaja: 17. april 2015
  3. prodaja: 30. junij 2015
  4. prodaja: 16. oktober 2015

Kobile, ki bodo izbrane oz. kupljene, bodo pripeljane na Grosbois - trening center približno 10 dni po zaključku nakupa. LeTrot bo poskrbel za vse potrebne dokumente, vsaka država pa mora nato organizirati prevoz v 48 urah v svojo državo.

OKT
KK Ljutomer
naslednji
OKT