AVKCIJA 2015

Spoštovani,

kot je v tujini že stalna praksa, je tudi pri nas vzklila ideja o organizaciji Avkcije kasaških konj 2015, s katero želimo predvsem vzpodbuditi zanimanje in ponesti glas topota kasaških kopit v širšo javnost. Menjave lastništev so drugotnega, pa vendar ne zanemarljivega pomena.

Zato vse klube, rejce, lastnike, trenerje in ostale, ki tako ali drugače podpirate rejo kasačev in kasaška tekmovanja, vabimo, da nam najkasneje do 23. februarja 2015 na katerega izmed kontaktnih naslovov pisarne ZDKCS posredujete svoje predloge glede prodaje kasačev na organizirani avkciji kasačev.

Vsi, ki bi želeli kakšnega svojega konja ponuditi na avkciji, nam pošljite njegovo ime, leto rojstva ter status (žrebe, letnik, konj v treningu, plemenska kobila, plemenski žrebec, enkratni pripust pod plemenskega žrebca, rekreativni konj) ter podatke o lastniku konja.

Na podlagi izkazanega zanimanja bomo nato presodili, ali je interesa za organizacijo takšnega dogodka dovolj. Računamo, da bi avkcijo izvedli nekje konec marca, v vsakem primeru pa pred začetkom tekmovanj.

Že vnaprej se vam zahvaljujemo za vaš odziv,

dr. Marjan Sedej,

predsednik KCS

OKT
KK Šentjernej
naslednji
OKT
KK Ljutomer

Jopi postavila nov absolutni rekord 1:11,8!

Absolutni rekordi