Kasaška rejska zveza Slovenije

V petek 20. marca 2015 je bila v Komendi ustanovljena Kasaška rejska zveza Slovenije. Združitev sta z dogovorom omogočili priznani rejski organizaciji Kasaška zveza Slovenije in Združenje rejcev kasaških konj Slovenije. KRZS bo tako odgovorna za izvajanje obeh rejskih programov, tako za pasmo ljutomerski kasač kot za pasmo kasaški konj.

Za predsednico KRZS, ki je hkrati predsednica upravnega odbora, je bila izvoljena magistra Mojca Nushol.

Člani upravnega odbora so postali Mitja Slavič, Vlado Žnidarič, Saša Seršen, Janez Dolinšek, Franc Čebulj, Miro Pirc, Andrej Košak in dr. Klemen Potočnik (kot predsednik strokovnega sveta).

V strokovnem svetu bodo poleg predsednika dr. Potočnika sodelovali še: Matej Jan, mag. Janez Slavič, Darja Dolinšek, Darja Antolin, dr. Špela Malovrh ter Matej Slana.

Nadzorni odbor sestavljajo Uroš Bernardič (predsednik), Andrej Pirc in Simon Slavič, častno razsodišče pa Lojze Gorjanc (predsednik), Franc Jureš in Ivan Košak.

Tajnica KRZS bo Darja Košar.

Vsem imenovanim želimo uspešnega dela in se veselimo sodelovanja.

Kasaška centrala Slovenije

OKT
KK Šentjernej
naslednji
OKT
KK Ljutomer

Stanje po osmih tekih (na dan 1. 9.)

Tour Trotteur Francais Slovenie