Dirka treh dežel Nemčija – Avstija – Slovenija

Spoštovani,

vse zainteresirane lastnike in trenerje obveščamo, da so se kasaška društva München-Daglfing (Nemčija), Baden (Avstrija), in Ljutomer (Slovenija) dogovorile za organizacijo dirke treh dežel Nemčija – Avstija – Slovenija. Dirka za mednarodne kasače z zaslužkom do 30.000 € bo imela predtek v matični deželi ( 26. 8. 2018 V Ljutomeru za Slovenijo), finale pa bo 11. 9. 2018 v Badnu na distanci 2600 mA.

V finale se uvrstijo 4 kasači iz vsakega predteka, 3. 9. 2018 ob 10. uri v Badnu pa je žreb štartnih številk finalistov. Finale je dotiran z 10.000 €, 6 nagrajenih mest. Ker je to dirka za "povabljence", organizator dodatnih stroškov prijavnine ipd ne zaračunava.

Kot vozniki so v finalu lahko profesionalni vozniki, ali amaterji, ki so 100% lastniki konja in imajo vsaj 40 zmag.

Badensko kasaško društvo se veseli izpeljave dirke treh dežel in 10. 9. 2018, na predvečer dirke, vabi goste v restavracijo Rotunda ob dirkališču.

DEC
KK Komenda