Šampion letnikov na razstavi 2019 je postal Ariano Luka

KRZS je uspešno izpeljala letošnjo že peto razstavo enoletnikov. Po štirih letih prevlade žrebic je letos za najlepšega bil okronan žrebec! Šampion  je tako postal ARIANO LUKA, v lastništvu KD Ekipa S. K. P. iz Ključarovec, potomec Aelandre vite in Lesterja, ki je pred leti dominiral na slovenskih in tujih hipodromih pod taktirko našega, že nekaj let najboljšega voznika Jožeta Sagaja ml.

Foto: Jošt Dolinšek

Drugo mesto je zasedel Just a gigolo, v lasti Dušana Zorka, potomec slovitega Angus Halla in odlične Jase GL, tretje  pa je osvojil Dylan Blue, brat trenutno enega najboljših ljutomerskih kasačev Didier Bleu-a, potomec Gruccione Jeta in Dinice, v lasti Darje T. Dolinšek, katera kot rejka in lastnica na vseh razstavah do sedaj, na katerih je sodelovala, pobira najvišja mesta!

Slike vseh udeležencev so že dostopne na Facebook strani KAS Kasaški magazin in na spletni strani Kasaškega rejskega združenja Slovenije krzs.si (https://krzs.si/letniki2019/)

Na tem mestu se še enkrat najlepše zahvaljujemo vsem sponzorjem, Gostilni Zorko in podjetju T-Pirc D.o.o. za pogostitev vseh obiskovalcev, predsedniku KK Ljutomer mag. Janku Slaviču, generalni sekretarki KZS Nini Lovrenčič ter podžupanu Občine Ljutomer gospodu Niku Miholiču za obisk in besede spodbude našim rejcem. To nam pomeni ogromno!

Iskreno čestitamo prav vsem udeležencem letošnje razstave. Predstavili ste čudovite konje in na vas smo zelo, zelo ponosni. Naj bodo zdravi ti iskri konjiči, vam pa želimo veliko uspehov na tekmovalnih stezah z vašimi lepotci!

Vodstvo KRZS